Eerste gezamenlijke trainersbijeenkomst

Irma de Deugd

Exact een week geleden was er een bijeenkomst voor al onze trainers georganiseerd. Een informeel samenzijn waarbij de trainers die door Lindenhaeghe en Hoffelijk ingezet worden elkaar konden ontmoeten. Deze gelegenheid was ook voor de collega’s van Team Planning een mooi moment om beeld bij de namen te krijgen en elkaar live te spreken in plaats van per mail of telefoon.

Nadat ik zelf die dag eerst een training gevolgd had, ben ik op weg gegaan naar de locatie. Iets later dan wenselijk maar rond kwart over 5 arriveerde ik. Het was een toepasselijk locatie, the Basket in Utrecht. Midden in het studentenleven van de Hogeschool en Universiteit van Utrecht. Het parkeren was even zoeken. Kan je zomaar door de slagbomen en parkeren? Dat bleek het geval te zijn en dat ontdekt hebbende was er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bij binnenkomst zat iedereen al aan tafel te genieten van het buffet. Een mix van trainers van Hoffelijk en Lindenhaeghe aan iedere tafel. Heel leuk om bekende trainers weer te spreken en ook de trainers van Hoffelijk te ontmoeten. Dit alles in een heerlijk ongedwongen, informele sfeer, wat een mooie manier is om elkaar te spreken en kennis te maken.

Iedere trainer die ik gesproken heb was erg enthousiast over de bijeenkomst. Het is toch altijd veel leuker om fysiek samen te komen dan tijdens een online sessie. Voor de trainers zelf was het ook een mooi moment om ervaringen en ideeën uit te wisselen. En natuurlijk werd er ook over andere onderwerpen dan werk gesproken.

Een mooie start om de fijne samenwerking voort te zetten, ons te verbinden en elkaars hulp in te schakelen waar dat kan. Trainers zien/spreken heel veel cursisten en dat geeft altijd weer waardevolle input voor vraagstukken die eventueel in de organisatie leven.

Kortom, het was een geslaagde bijeenkomst!

Overig nieuws

Zodra de Miljoenennota bekend is, is het tijd voor actie
Interview
Ben je benieuwd waar veel van onze verdiepende Permanent Actueel-artikelen vandaan komen?
Inspelen op de naderende fusie
Interview
Wanneer twee bedrijven die veel met klantdata te maken hebben fuseren, dan is de borging van de veiligheid...
De zoektocht naar commercieel verzekeringstalent
Klant aan het woord
IVA Business School is een samenwerking gestart met Adfiz, Nationale-Nederlanden...