Het gezamenlijke examenmoment van Opleidingsmanagement

Nieuwsbericht

Op 3 en 4 april kwam team Opleidingsmanagement samen op ons kantoor in Bilthoven voor een tweedaagse sessie die volledig in het teken stond van de vernieuwde eind- en toetstermen. Ze gingen op examen, maar er was natuurlijk ook voldoende ruimte voor gezelligheid en teambuilding.

Ontwikkelingen op het gebied van Wft en PE
Jaarlijks wijzigen op 1 april de eind- en toetstermen voor de Wft- en PE-examens. De aanpassingen die gedaan zijn aan de examens, zijn op basis van ontwikkelingen die plaats hebben gevonden binnen de financiële dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers die op of na 1 april datum op examen gingen goed voorbereid waren, hebben we het vernieuwde studiemateriaal op 1 maart al klaargezet.

Samen op examen
Ondanks dat het studiemateriaal al af was, vonden we het belangrijk om te zien welke ontwikkelingen er precies door het CDFD zijn doorgevoerd in de examens. Daarom gingen onze inhoudsdeskundigen en trainers allemaal op examen. Ook de collega’s die zich in hun dagelijkse werkzaamheden niet bezighouden met Wft en PE waren erbij. Denk hierbij de collega’s die gaan over ons bovenwettelijke aanbod, onze maatwerkopleidingen en ons opleidingsaanbod voor de financiële zorgverlening en advocatuur. Want tijdens een drukke periode zoals deze, is het belangrijk dat we de onderlinge verbinding met het gehele team behouden. Tussen de examens (die op een externe locatie werden afgelegd) door was er daarom voldoende ruimte voor gezelligheid en de dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner.

Geen verrassingen
Dankzij de goede voorbereiding van onze inhoudsdeskundigen tijdens het updaten van het studiemateriaal, kwamen er uit de examens geen verrassingen. Toch blijven we ons jaarlijkse examenmoment behouden, zodat we zeker weten dat ons studiemateriaal perfect aansluit op de gewijzigde examens. De opgedane inzichten nemen we ook mee in onze examentrainingen. Zo kunnen we jou het beste resultaat garanderen.

Wil jij binnenkort ook je Wft- of PE-examen afleggen? Bereid je dan optimaal voor met ons studiemateriaal.

Overig nieuws

Trainen is het leukste dat er is
Interview
Als je om energie verlegen zit, dan raden we je aan even met Sonja te praten. Sonja is een van onze trainers en tijdens ons online gesprek spat de energie van het scherm.
Hoe de fusie tot een welkome uitdaging leidde
Interview
Vandaag praten we met Joris, IT'er van het eerste uur en al ruim vijf jaar in dienst bij onze organisatie.
Vlak na de fusie gingen we al gelijk een weekend weg
Interview
Ilja was nog maar net bij onze organisatie gestart, toen al duidelijk werd dat we met een echte doorpakker te maken hadden.