Een succesvolle migratie van Permanent Actueel

Nieuwsbericht

We hebben een mooie mijlpaal bereikt! Binnen één week zijn de gegevens van alle Permanent Actueel-deelnemers vanuit de leeromgeving van Lindenhaeghe overgezet naar de nieuwe leeromgeving. We hebben hierbij ingezet op een zo geruisloos mogelijke overgang voor de cursisten. Als eerste hebben we beide leeromgevingen aan elkaar gekoppeld. Vervolgens hebben we interne kick-offsessies georganiseerd, zodat onze medewerkers precies wisten wat er bij de migratie kwam kijken, wat dit betekent voor de klant en waar in de communicatie dus rekening mee gehouden moest worden. Daarna zijn we aan de slag gegaan met de daadwerkelijke migratie van de klantgegevens.

Vol trots kunnen we stellen dat deze migratie vlekkeloos is verlopen. De komende periode wordt daarom ook het overige opleidingsaanbod van Lindenhaeghe stapsgewijs overgezet naar de nieuwe leeromgeving. Binnen enkele maanden zullen zo alle Lindenhaeghe-klanten gebruik kunnen maken van de systemen van Hoffelijk. Dit is dan vervolgens natuurlijk ook hét moment om de opleidingen en trainingen van Lindenhaeghe alvast beschikbaar te maken op de website van Hoffelijk. Hierover binnenkort meer!

De fusie biedt ook mooie kansen voor onze medewerkers. Zo is het accountmanagementteam tijdens deze migratie verantwoordelijk voor de communicatie richting onze zakelijke klanten. Benieuwd hoe de klanten hebben gereageerd op de fusie en waar het team zich de komende tijd mee bezighoudt? Bekijk dan snel de video, Jelle vertelt je er graag meer over.

Overig nieuws

Trainen is het leukste dat er is
Interview
Als je om energie verlegen zit, dan raden we je aan even met Sonja te praten. Sonja is een van onze trainers en tijdens ons online gesprek spat de energie van het scherm.
Hoe de fusie tot een welkome uitdaging leidde
Interview
Vandaag praten we met Joris, IT'er van het eerste uur en al ruim vijf jaar in dienst bij onze organisatie.
Vlak na de fusie gingen we al gelijk een weekend weg
Interview
Ilja was nog maar net bij onze organisatie gestart, toen al duidelijk werd dat we met een echte doorpakker te maken hadden.