Een succesvolle migratie van Permanent Actueel

Nieuwsbericht

We hebben een mooie mijlpaal bereikt! Binnen één week zijn de gegevens van alle Permanent Actueel-deelnemers vanuit de leeromgeving van Lindenhaeghe overgezet naar de nieuwe leeromgeving. We hebben hierbij ingezet op een zo geruisloos mogelijke overgang voor de cursisten. Als eerste hebben we beide leeromgevingen aan elkaar gekoppeld. Vervolgens hebben we interne kick-offsessies georganiseerd, zodat onze medewerkers precies wisten wat er bij de migratie kwam kijken, wat dit betekent voor de klant en waar in de communicatie dus rekening mee gehouden moest worden. Daarna zijn we aan de slag gegaan met de daadwerkelijke migratie van de klantgegevens.

Vol trots kunnen we stellen dat deze migratie vlekkeloos is verlopen. De komende periode wordt daarom ook het overige opleidingsaanbod van Lindenhaeghe stapsgewijs overgezet naar de nieuwe leeromgeving. Binnen enkele maanden zullen zo alle Lindenhaeghe-klanten gebruik kunnen maken van de systemen van Hoffelijk. Dit is dan vervolgens natuurlijk ook hét moment om de opleidingen en trainingen van Lindenhaeghe alvast beschikbaar te maken op de website van Hoffelijk. Hierover binnenkort meer!

De fusie biedt ook mooie kansen voor onze medewerkers. Zo is het accountmanagementteam tijdens deze migratie verantwoordelijk voor de communicatie richting onze zakelijke klanten. Benieuwd hoe de klanten hebben gereageerd op de fusie en waar het team zich de komende tijd mee bezighoudt? Bekijk dan snel de video, Jelle vertelt je er graag meer over.

Overig nieuws

Eerste gezamenlijke trainersbijeenkomst
Irma de Deugd
Exact een week geleden was er een bijeenkomst voor al onze trainers georganiseerd. Een informeel samenzijn waarbij...
Het nieuwe platform
Door Zoë de Kleijn
Bij het fuseren van twee organisaties ontstaan er altijd mooie kansen. Het systeem...
Fijne feestdagen
Nieuwsbericht
Namens al onze collega's wensen we jou fijne feestdagen toe.