Ik ben klant bij Hoffelijk.

Wat betekent de fusie voor mij en/of mijn medewerkers?

We zijn er trots op je te kunnen vertellen dat Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we als één bedrijf verdergaan onder de naam Lindenhaeghe. Hoffelijk-directeur Wesley van ’t Hof wordt Algemeen Directeur van het ‘nieuwe’ Lindenhaeghe.

Voor nu is de belangrijkste boodschap dat er voorlopig niets verandert voor jou. Zo behoudt het nieuwe Lindenhaeghe de systemen en applicaties waar Hoffelijk de afgelopen jaren keihard aan heeft gewerkt en waar jij als klant van Hoffelijk aan gewend bent.

Komen er straks wél veranderingen? Dan stellen we je daar uiteraard tijdig en persoonlijk van op de hoogte.

Komende periode verandert er niets

Belangrijk om te weten, is dat er de komende periode nog niets verandert. Je kan dus gewoon opleidingen bestellen op de manier die jij gewend bent via de vertrouwde Hoffelijk-website en inloggen in het Hoffelijk-dashboard zoals je altijd doet.

Ben je als organisatie klant bij Hoffelijk? Ook dan geldt dat jij en je medewerkers gewoon gebruik kunnen blijven maken van onze dienstverlening zoals jullie al gewend zijn.

Hoffelijk wordt Lindenhaeghe

Zoals eerder vermeld, is ervoor gekozen om onder de naam Lindenhaeghe verder te gaan. We zullen gefaseerd overstappen naar een nieuwe gezamenlijke uitstraling, website en webshop. Deze zal medio 2023 live gaan. Tot die tijd kan je gewoon op de website van Hoffelijk terecht.

Uitbreiding productaanbod

Het productaanbod van Hoffelijk blijft voorlopig hetzelfde. Op termijn zal dit bestaande aanbod verrijkt worden met onder andere initiële opleidingen en klassikale trainingen, producten die Lindenhaeghe momenteel al aanbiedt.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

We plaatsen regelmatig updates over de fusie op deze speciale fusiewebsite. Zo blijf jij continu op de hoogte van het laatste nieuws en leer je het nieuwe Lindenhaeghe stap voor stap beter kennen.

Nog niet alles duidelijk?

We hebben de veelgestelde vragen verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen