Ik ben klant bij Lindenhaeghe.

Wat betekent de fusie voor mij en/of mijn medewerkers?

Wij zijn er trots op je te kunnen vertellen dat je straks, naast ons vertrouwde aanbod en de vertrouwde gezichten, toegang hebt tot betere applicaties en dashboarding. Door deze fusie bieden wij op alle vlakken het beste voor iedereen met een opleidingsbehoefte binnen de financiële branche. Maar belangrijk voor nu is dat er voorlopig even niets verandert voor jou. Het vertrouwde blijft. En komen er straks wél veranderingen? Dan stellen we je daar uiteraard tijdig en persoonlijk van op de hoogte.

We nemen je graag alvast mee in wat er al is gebeurd en wat je nog kan verwachten.

Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we als één bedrijf verdergaan. Gezien de naamsbekendheid van Lindenhaeghe in de consumentenmarkt is gekozen voor Lindenhaeghe als gezamenlijke naam. Hoffelijk-directeur Wesley van ’t Hof wordt Algemeen Directeur van het ‘nieuwe’ Lindenhaeghe.

Komende periode verandert er niets

Belangrijk om te weten, is dat er de komende periode niets verandert. Je kan dus gewoon opleidingen bestellen op de manier die jij gewend bent via de vertrouwde Lindenhaeghe-website en inloggen in de Online Leeromgeving en het Leerportaal zoals je altijd doet. Een nieuwe – gezamenlijke – website staat op de planning voor medio 2023.

Ben je als organisatie klant bij Lindenhaeghe? Ook dan geldt dat jij en je medewerkers gewoon gebruik kunnen blijven maken van onze dienstverlening zoals jullie al gewend zijn.

Bekende gezichten

Onze trainers zijn essentieel als het gaat om trainingen. Je zal de vertrouwde gezichten dan ook gewoon weer terugzien bij het nieuwe Lindenhaeghe. Net als de andere vertrouwde gezichten bij bijvoorbeeld de Klantenservice, Planning en de Financiële administratie.

Nieuwe systemen en applicaties

Voorlopig blijft er dus veel hetzelfde. Op termijn kan je gebruik gaan maken van de geavanceerde dashboarding en applicaties van Hoffelijk. Uiteraard brengen we je tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

We plaatsen regelmatig updates over de fusie op deze speciale fusiewebsite. Zo blijf jij continu op de hoogte van het laatste nieuws en leer je het nieuwe Lindenhaeghe stap voor stap beter kennen.

Heb je nog vragen?

We hebben de veelgestelde vragen verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen